Фінляндія не буде пускати до себе людей на велосипедах з росії

Фінські прикордонники на пунктах пропуску на південному сході країни перестали пускати в країну людей, які прибувають з росії на велосипедах. Про це, повідомляє "Європейська правда" з посиланням на телерадіокомпанію Yle.

Юкка Луккарі, заступник командувача Прикордонної служби Південно-Східної Фінляндії розповів, що нелегальні іммігранти все частіше намагалися в'їхати до Фінляндії на велосипедах.

"За останній тиждень таких випадків було близько 30. Це явно зростаюче явище", – сказав він.

За словами Луккарі, у минулому люди, які перетинали кордон на велосипедах, використовували їх для коротких місцевих поїздок.

"Тепер люди намагалися перетнути кордон без необхідних паперів, без працюючих велосипедних ліхтарів і шоломів", – пояснив він.

Коли було помічено, що велосипедистів стає все більше, було вирішено боротися з цим явищем. З минулого четверга люди не можуть в'їжджати до Фінляндії з росії на велосипедах через прикордонні переходи на південному сході країни.

"З точки зору Фінляндії, цілком виправдано зосередити контроль на автомобільному транспорті. Це допоможе краще контролювати трафік через кордон", – каже Луккарі.

Раніше Фінляндія заборонила в'їзд російських легкових автомобілів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті