Єврокомісія запропонувала продовжити санкції проти росії до 2023 року

Європейська комісія пропонує продовжити санкції проти росії до початку 2023 року. Про це 15 липня повідомляє президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн у Twitter.

"Жорстока війна росії проти України не слабшає. Тому ми пропонуємо сьогодні посилити наші жорсткі санкції ЄС проти кремля, ефективніше застосовувати їх і продовжити до січня 2023 року. Москва має продовжувати платити високу ціну за свою агресію", - заявила фон дер Ляйєн.

Подібні заяви президентка Єврокомісії зробила на тлі обговорень щодо запровадження сьомого пакету санкцій проти росії. Очікується, що до нього увійде заборона на імпорт російського золота та імпорт товарів подвійного призначення.

Зазначимо, що перша інформація про новий пакет санкцій проти Росії з боку Євросоюзу з'явилася кілька днів тому.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті