Екс-президент РФ загрожує Україні ядерним ударом – Медведєв упевнений, що НАТО це "проковтне"

Екс-президент РФ Дмитро Медведєв загрожує Україні завданням ядерного удару і висловлює впевненість, що НАТО не відповість на це. Про це він написав на своїх сторінках у соціальній мережі.

"Уявімо, що Росія змушена застосувати найгрізнішу зброю проти українського режиму, який вчинив масштабний акт агресії, який небезпечний для самого існування нашої держави. Вважаю, що НАТО не стане втручатиметься в конфлікт і при такому розкладі. Адже безпека Вашингтона, Лондона, Брюсселя для Північноатлантичного альянсу набагато важливіше, ніж доля нікому не потрібної України, яка гине", - упевнений представник країни-агресора.

"Гинути в ядерному апокаліпсисі заокеанські та європейські демагоги не збираються. А тому – проковтнуть використання будь-якої зброї у поточному конфлікті", - цинічно заявляє він.

Медведєв вкотре нагадав, що "Росія має право застосувати ядерну зброю, якщо... при агресії з використанням звичайної зброї виникне загроза самому існуванню нашої держави". Така загроза, на його думку, може йти від України. "Якщо загроза Росії перевищить встановлену межу небезпеки, нам доведеться відповісти. Ні в кого не питаючи дозволу, без довгих консультацій. І це точно не блеф", - заявляє російський політик.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті