Директор ЦРУ таємно приїжджав до Києва і розповів Зеленському про плани РФ – ЗМІ

Директор ЦРУ Вільям Бернс наприкінці минулого тижня таємно відвідав столицю України, щоб поінформувати президента Володимира Зеленського про свої очікування щодо того, що Росія планує у військовій сфері найближчими тижнями та місяцями. Про це повідомляє The Washington Post із посиланням на джерела.

"Директор Бернс відвідав Київ, де зустрівся з колегами з української розвідки, а також з президентом Зеленським і підтвердив нашу незмінну підтримку України в її захисті від російської агресії", — сказав американський чиновник.

Як зазначає видання, американський високопосадовець поділився з главою української держави своїми очікуваннями щодо подальших військових планів РФ.

"Після зустрічі Зеленський чітко зрозумів, що підтримка Києва з боку Вашингтона залишається сильною, а фінансування в розмірі 45 мільярдів доларів, ухвалене Конгресом у грудні 2022 року, триватиме принаймні до липня або серпня", - пишуть журналісти.

Як повідомлялося раніше, США оголосили про новий масштабний пакет військової допомоги Україні на $2,5 млрд.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті