"Диму без вогню не буває": Зеленський - про винищувачі F-16 для України

Україна може отримати винищувачі F-16 від Великобританії. Про це в ході прес-конференції, присвяченої річниці повномасштабної війни росії проти України заявив Володимир Зеленський.

"Моя зустріч з прем'єр-міністром Британії дає відповідь, чи є в України шанс отримати високоякісні літаки. Ми вже відкриваємо навчання наших людей з Великобританією та Польщею. Зараз ми ведемо перемовини ще з трьома європейськими країнами щодо навчання льотчиків та надання необхідних літаків. Диму без вогню не буває… Ми хочемо пришвидшити ці процеси, вони складні. Але це і є комплексний захист неба", - розповів Зеленський. 

Як повідомлялося раніше, Німеччина передасть Україні на 4 танки Leopard більше, ніж планувала

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті