Диктатор РФ, яка вбила тисячі мирних українців, закликав Нетаньяху не робити так, щоб страждало цивільне населення Гази

Глава ізраїльського уряду Біньямін Нетаньяху в неділю провів телефонну розмову з президентом росії путіним. Про це пишуть західні та росЗМІ 10 грудня.

За даними The Times of Israel, для бесіди, яка тривала 50 хвилин, Нетаньяху довелося трохи раніше покинути засідання уряду.

РосЗМІ повідомили, що путін у телефонній розмові заявив прем'єру Ізраїлю Біньяміну Нетаньяху, що РФ готова сприяти деескалації в Газі.

"Російська сторона готова надавати всіляке сприяння з метою полегшення страждань мирних жителів і деескалації конфлікту", - ідеться в повідомленні Кремля.

Також ішлося про взаємодію в питаннях евакуації російських громадян і членів їхніх сімей, а також звільнення утримуваних у Газі ізраїльтян.

Далі пропагандисти пишуть, що путін у розмові з Нетаньяху також "підтвердив принципову позицію Москви щодо неприйняття і засудження тероризму в усіх його проявах". 

"У центрі уваги була гостра ситуація в зоні палестино-ізраїльського конфлікту і, зокрема, катастрофічна гуманітарна ситуація в секторі Газа. Володимир Путін підтвердив принципову позицію неприйняття і засудження тероризму в усіх його проявах. Водночас вкрай важливо, щоб протидія терористичним загрозам не призводила до таких тяжких наслідків для цивільного населення", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що путін і Нетаньяху домовилися про продовження контактів.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті