"Дєнєєровський Фенікс" пішов у відмову. Абоненти "республіки" скаржаться на перебої зв'язку

На території квазіутворення "ДНР" сьогодні спостерігаються перебої в роботі мобільного зв'язку оператора "Фенікс". Про це з посиланням на жителів кількох окупованих міст пишуть місцеві пропагандисти 1 жовтня.

"Із самого ранку на сім-карті "Фенікса" у мене відображається значок роумінгу. Я не можу здійснювати дзвінки і заходити в інтернет, гроші на рахунку є, абонентська плата сплачена. При цьому на іншому телефоні все працює, і дзвінки проходять", - цитують пропагандисти жителя Макіївки Олександра.

На подібну проблему скаржаться і в Шахтарську. Місцевий житель Ігор розповів, що в нього також телефон перебуває в роумінгу, робота мобільного зв'язку обмежена.

Також на перебої в роботі "Фенікса" скаржаться, зокрема, жителі Донецька, Зугреса та інших населених пунктів.

Пропагандисти також нарікають, що надіслали щодо цієї проблематики запит до прес-служби "мінзв'язку ДНР", але відповіді не було.

"Також ми спробували зв'язатися з техпідтримкою "Фенікса", однак при спробі встановлення зв'язку виникає помилка", - скаржаться колаборанти.

Як повідомлялося, у "ДНР" дзвінки абонентам місцевого мобільного оператора "Фенікс" з 1 жовтня будуть можливі тільки з використанням російського коду "+7".

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті