"Дєнєєровський Фенікс" пішов у відмову. Абоненти "республіки" скаржаться на перебої зв'язку

На території квазіутворення "ДНР" сьогодні спостерігаються перебої в роботі мобільного зв'язку оператора "Фенікс". Про це з посиланням на жителів кількох окупованих міст пишуть місцеві пропагандисти 1 жовтня.

"Із самого ранку на сім-карті "Фенікса" у мене відображається значок роумінгу. Я не можу здійснювати дзвінки і заходити в інтернет, гроші на рахунку є, абонентська плата сплачена. При цьому на іншому телефоні все працює, і дзвінки проходять", - цитують пропагандисти жителя Макіївки Олександра.

На подібну проблему скаржаться і в Шахтарську. Місцевий житель Ігор розповів, що в нього також телефон перебуває в роумінгу, робота мобільного зв'язку обмежена.

Також на перебої в роботі "Фенікса" скаржаться, зокрема, жителі Донецька, Зугреса та інших населених пунктів.

Пропагандисти також нарікають, що надіслали щодо цієї проблематики запит до прес-служби "мінзв'язку ДНР", але відповіді не було.

"Також ми спробували зв'язатися з техпідтримкою "Фенікса", однак при спробі встановлення зв'язку виникає помилка", - скаржаться колаборанти.

Як повідомлялося, у "ДНР" дзвінки абонентам місцевого мобільного оператора "Фенікс" з 1 жовтня будуть можливі тільки з використанням російського коду "+7".

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті