Двоє хлопчиків перебувають у важкому стані з опіками внаслідок пожежі після пориву нафтопроводу на Івано-Франківщині

У важкому стані з опіками внаслідок пожежі після пориву нафтопроводу на Івано-Франківщині перебувають двоє дітей. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук у своєму Телеграм-каналі 30 вересня.

"У важкому стані двоє хлопчиків. У них значні площі опіків тіла. Одного з них доставлено до Івано-Франківської обласної лікарні. Зараз медики роблять все можливе, щоби стабілізувати стан другої дитини і транспортувати до ОДКЛ", - написала Онищук. 

Зазначається, що госпіталізовано і трьох дорослих 1984, 1988, 1965 років народження. Двоє з них перебувають у важкому стані, ще одна людина - у стані середньої важкості. В усіх постраждалих - опікові травми. Їх було доставлено до найближчої лікарні.

Ще четверих постраждалих оглянули медики, які працювали на місці події. У людей виявлено незначні опіки і надано необхідну медичну допомогу. Від госпіталізації вони відмовились. 

"Відомо, що сталась розгерметизація трубопроводу, яка призвела до витоку нафтопродукту і загорання. Вогонь розповсюдився на приватний будинок", - йдеться також у повідомленні.

Зазначається, що пожежу ліквідовано. На місці розливу нафтопродуктів здійснено обробку залишків сорбентом. Відповідні служби продовжують працювати.

Раніше повідомлялось, що рятувальники ліквідували пожежу, що сталася внаслідок пориву нафтопроводу на Івано-Франківщині: 6 постраждалих, з них 2 дітей.

Раніше також повідомлялось, що на Івано-Франківщині прорвало нафтопровід, є постраждалі.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті