Двох жителів Сватівського району в "ЛНР" засудили до 5 і 7 років ув'язнення за "націоналізм" і "підготовку теракту"

Рашисти звинуватили в "підготовці теракту" двох жителів окупованого Сватового Луганської області та засудили до 5 і 7 років ув'язнення. Про це повідомила пресслужба "управління ФСБ по Республіці", пишуть окупаційні ЗМІ 22 вересня.

"Винні, дотримуючись радикальних націоналістичних переконань, мали намір здійснити підрив вибухового пристрою в одній з адміністративних будівель", - пишуть окупанти.

За їхніми словами, чоловіки нібито готували "теракт" у Сватівському районі, щоб "...дестабілізувати роботу органів влади та залякати населення".

Сватівчан засудили до п'яти і семи років тюремного ув'язнення.

Раніше повідомлялося, що окупанти засудили на 17 років колонії за "теракт і держзраду" чергового луганчанина.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті