Донецький "Шахтар" на останніх секундах втратив перемогу над "Реалом" у Лізі чемпіонів

Донецький "Шахтар" у четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів у вівторок, 11 жовтня, зіграв унічию з "Реалом". На стадіоні у Варшаві донеччани та мадридці обмінялися забитими голами.

Перший тайм завершився нулями на табло, попри те, що ближче до 40-ї хвилини гравці "Реала" двічі розіграли непогані комбінації на кордоні і в самій штрафній донеччан - але обидва рази чудово відіграв наш воротар Трубін. У "гірників" найкращий момент з'явився після сольного проходу Мудрика. Але на його простріл у район напівкола не встиг Бондаренко.

А друга половина зустрічі розпочалася з того, що "гірники" відкрили рахунок у матчі. Бондаренко віддав пас на Мудрика, той відпасував на Михайличенка, який навісив у штрафний майданчик "Реала". А там Олександр Зубков зміг "відклеїтися" від Менді та точно пробити головою під стійку.

Після пропущеного голу Карло Анчелотті почав випускати все більше основних гравців – у різний час на поле вийшли Вінісіус, Модріч, Камавінга, Асенсіо та Алаба. Однак більше шансів забити було у донеччан – Судаков відібрав м'яч у Вінісуса, протягнув м'яч і двічі обігрався із Зубковим, який і вивів на ударну позицію Траоре – але чудово відіграв воротар іспанців Андрій Лунін.

Надалі мадридцям вдалося відсунути гру від воріт і навіть створити кілька непоганих моментів біля воріт Трубіна. І коли здавалося, що матч закінчиться мінімально перемогою "Шахтаря", навіс Тоні Крооса у штрафному майданчику знайшов Рюдігера - і захисник ціною травми переправив м'яч у ворота.

Ліга чемпіонів, груповий етап

"Реал" – "Шахтар" – 1:1 (0:0, 1:1)

Гол: 0:1 Зубков (46); 1:1 Рюдігер (90+5).

Нагадаємо, що у першому матчі між "Шахтарем" та "Реалом" диво-гол Зубкова не врятував "гірників" від поразки в Мадриді.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті