Донецький "Шахтар" на останніх секундах втратив перемогу над "Реалом" у Лізі чемпіонів

Донецький "Шахтар" у четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів у вівторок, 11 жовтня, зіграв унічию з "Реалом". На стадіоні у Варшаві донеччани та мадридці обмінялися забитими голами.

Перший тайм завершився нулями на табло, попри те, що ближче до 40-ї хвилини гравці "Реала" двічі розіграли непогані комбінації на кордоні і в самій штрафній донеччан - але обидва рази чудово відіграв наш воротар Трубін. У "гірників" найкращий момент з'явився після сольного проходу Мудрика. Але на його простріл у район напівкола не встиг Бондаренко.

А друга половина зустрічі розпочалася з того, що "гірники" відкрили рахунок у матчі. Бондаренко віддав пас на Мудрика, той відпасував на Михайличенка, який навісив у штрафний майданчик "Реала". А там Олександр Зубков зміг "відклеїтися" від Менді та точно пробити головою під стійку.

Після пропущеного голу Карло Анчелотті почав випускати все більше основних гравців – у різний час на поле вийшли Вінісіус, Модріч, Камавінга, Асенсіо та Алаба. Однак більше шансів забити було у донеччан – Судаков відібрав м'яч у Вінісуса, протягнув м'яч і двічі обігрався із Зубковим, який і вивів на ударну позицію Траоре – але чудово відіграв воротар іспанців Андрій Лунін.

Надалі мадридцям вдалося відсунути гру від воріт і навіть створити кілька непоганих моментів біля воріт Трубіна. І коли здавалося, що матч закінчиться мінімально перемогою "Шахтаря", навіс Тоні Крооса у штрафному майданчику знайшов Рюдігера - і захисник ціною травми переправив м'яч у ворота.

Ліга чемпіонів, груповий етап

"Реал" – "Шахтар" – 1:1 (0:0, 1:1)

Гол: 0:1 Зубков (46); 1:1 Рюдігер (90+5).

Нагадаємо, що у першому матчі між "Шахтарем" та "Реалом" диво-гол Зубкова не врятував "гірників" від поразки в Мадриді.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті