Донецька прокуратура оголосила підозру "держслужбовцю" з Маріуполя, який слідкує за дотриманням "законодавства"

Донецька обласна прокуратура заочно оголосила  підозру в колабораційній діяльності колишньому співробітнику "Азовсталі", який контролює дотримання "нормативно-правових актів" місцевими "органами влади". Про це повідомляє прокуратура Донецької області у Телеграм 5 грудня.

"За даними слідства, у травні 2022 року колишній співробітник меткомбінату "Азовсталь" вирішив будувати своє майбутнє в квазіреспубліці. Першою сходинкою на шляху до "блискавичної кар’єри" стала посада "завідувача організаційно-протокольного сектору відділу з питань внутрішньої політики адміністрації м. Маріуполя", - зазначається у повідомленні.

За інформацією прокуратури "держслужбовець" організовує взаємодію "адміністрації" міста з незаконними політичними партіями та громадськими об’єднаннями.

"Також він відповідає за проведення публічних заходів, контролює дотримання фейковими органами нікчемних нормативно-правових актів. Крім того, згідно з наданими загарбниками повноваженнями підозрюваний керує підготовкою до перепису населення", - додали у Донецькій обласній прокуратурі.

Максимально колаборанту загрожує 10 років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на 15 років з конфіскацією майна.

Як повідомлялось раніше, у розшук оголошено трьох працівниць "управління федерального казначейства по днр".

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті