Діти переселенців від 7 до 17 років можуть безкоштовно відпочити на Закарпатті: відкрито реєстрацію

Реєстрацію на дитячий кемп психологічної підтримки «Маячки» на весняний та літній сезони 2024 року розпочато благодійним фондом «СОС Дитячі Містечка». Про це повідомляє Луганська ОДА 3 квітня.

"Це 14-денний ресурсний проєкт, спрямований на психологічну підтримку, відпочинок та відновлення дітей, які постраждали внаслідок російської військової агресії в Україні. Кемп розташований на безпечній та затишній території: село Горбок, Іршавський район, Закарпатська область. Відбір дітей проводиться поступово, на кожну зміну окремо. Відповідно погодження участі вашої дитини/тей у кемпі відбуватиметься впродовж усієї весни-літа, за 15-10 днів до початку кожного нового заїзду", - йдеться у  повідомленні.

Усі умови і реєстрація за посиланням.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті