Через обстріли та пошкодження електромереж знеструмлені споживачі у 7 областях – Міненерго

Через обстріли та технологічні порушення без світла залишаються споживачі у 7 областях, у Києві знеструмлювалися близько 10 тис абонентів. Про це повідомляє пресслужба міністерства енергетики. 

Зазначається, що у Києві через повідомлення ДСНС про обрив проводу знеструмлювалися 9,7 тисячі споживачів. Наразі всіх заживлено.

"У Київській області внаслідок технологічних порушень знеструмлено 388 споживачів. Ведуться відновлювальні роботи. У Чернігівській області дією захисту відключилася лінія 110 кВ, знеструмлювалися 7 населених пунктів. Всіх заживлено через резервні лінії, ведуться відновлювальні роботи", – йдеться в повідомленні. 

Також на Львівщині через несприятливі погодні умови знеструмлена лінія 110 кВ, споживачі не знеструмлювалися.

У прифронтових регіонах росіяни продовжують постійні обстріли. Через це в Херсоні знеструмлено 2,7 тис. споживачів. Також без світла залишається частина споживачів у Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.

Загалом за добу енергетики заживили майже 13 тис споживачів. Більшість із них – це абоненти в Донецькій області.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті