Буданов прокоментував можливі розбіжності між Зеленським і Залужним та те, що плани контрнаступу України потрапили до Кремля

Начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов підтвердив, що інформація про плани українського контрнаступу дійсно потрапила у Кремль, і з цього приводу ГУР наразі "вживає серйозних заходів". Про це Буданов сказав в інтерв'ю "CBC News", опублікованому 29 лютого.

"У нас була, скажімо так, інформація, докази того, що ці плани стали відомі Російській Федерації. Це серйозна проблема, і ми вживаємо певних заходів", - сказав Буданов в підтвердження слів Зеленського про те, що плани контрнаступу України потрапили на стіл у Кремлі ще до того, як він розпочався. 

"Я не скажу більше, ніж президент", - сказав Буданов щодо витоку розвідданих.

Крім того, Буданов висловив сумнів, що між президентом Володимиром Зеленським та колишнім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним могли бути якісь розбіжності, аргументуючи тим, що робіжності неможливі між керівником і підлеглим.

"Відповідаючи на запитання про очевидний розкол, Буданов сказав, що навряд чи можуть бути особисті розбіжності між чоловіками, коли один з них є "прямим підлеглим іншого", - пише видання. 

Раніше повідомлялось, що Буданов назвав умови, за яких Україна зможе перейти в контрнаступ у 2025 році.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті