Борис Джонсон закликав дати Україні зброю дальньої дії, щоб покінчити з війною

Для того, щоб якнайшвидше зупинити війну, Україна має отримати найновіше озброєння, особливо ракетні комплекси великої дальності. Про це заявив Wall Street Journal екс-прем'єр Британії Борис Джонсон 11 грудня, повідомляє УНН.

На думку Джонсона, до арсеналу мають бути включені дрони, зенітні ракети, літаки, бронемашини, танки та системи великої дальності, такі як ATACMS.

"Світ не може продовжувати дивитися, як українців тероризують ракетами та безпілотниками". Мужність, необхідна для перемоги, українці мають. Вони ясно дали зрозуміти. Все, що їм потрібно, це інструменти", - наголосив Джонсон.

Політик також додав, що не слід очікувати, що Україна поступиться своєю землею в обмін на "мирну угоду".

Нагадаємо, британська газета The Times з посиланням на власне джерело в Пентагоні повідомила, що США дали Україні зелене світло на удари по території РФ.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті