Бойовик "ЛНР" з Лисичанська від імені окупантів "керуватиме" руїнами рідного міста – сепарЗМІ

"Керувати" тим, що залишилося від Лисичанська після системних масованих обстрілів рашистами, окупанти призначили бойовика "ЛНР" Андрія Скорого. Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ.

"Уроженец Лисичанска Андрей Скорый стал исполняющим обязанности главы "администрации" родного города", – сказано у повідомленні.

Уточнюється, що Скорий є ветераном війни в Афганістані, з 2014 року воював проти України у лавах "народної міліції ЛНР".

При цьому з 2006 до 2008 року отримував зарплату українського чиновника – був заступником Лисичанського міського голови.

Він не приховує, що брав активну участь у боях проти ЗСУ, руйнуючи свій рідний Лисичанськ, а також Сєвєродонецьк, Рубіжне, Попасну, Світлодарськ та селище Миронівське.

Раніше повідомлялося, що керувати руїнами Сєвєродонецька окупанти призначили Миколу Моргунова, який до цього 8 років "тренувався" на окупованій з 2014 року Брянці.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті