Близько сотні продуктових наборів отримали переселенці з громад Луганщини в Івано-Франківську за тиждень

В Івано-Франківську за тиждень переселенцям з громад Луганської області надано близько сотні продуктових наборів. Про це повідомила Луганська ОВА на своїй сторінці у Facebook 4 лютого.

"На цьому тижні у Координаційному центрі надання допомоги ВПО з Луганщини (м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 128) 70 луганських родин, в яких є особа з інвалідністю або діти до трьох років, отримали набори продуктів та засобів гігієни від Благодійного фонду "Восток SOS", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що ця допомога надається з розрахунку один набір на родину.

"Ще 20 вимушеним переселенцям також видано продукти харчування", – йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що протягом тижня ВПО з Луганщини отримували тут правову допомогу від БФ "Право на захист", консультації від фахівця Служби зайнятості. До лікарів, що працюють на базі центру, звернулось більше двох десятків людей за консультацією та направленнями для подальшого лікування.

Уточнюється, що обласний центр гуманітарної допомоги в Івано-Франківську, діяльність якого забезпечує Сєвєродонецька районна військова адміністрація, працює з вівторка по суботу з 10:00 до 15:00. Телефон: 0990161724.

Раніше повідомлялось, що у Сваляві на Закарпатті стартувала нова хвиля видачі гуманітарної допомоги переселенцям з Луганщини.

Статті

Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Всі статті