Блінкен заявив, що США уважно спостерігають далі за Кримським мостом

Державний секретар США Ентоні Блінкен запевнив, що американська сторона уважно стежить за ситуацією навколо пошкодження Керченського мосту, підкресливши, що Україна сама має право приймати рішення щодо захисту своєї території та людей. Про це він заявив у понеділок під час виступу в Держдепартаменті США, повідомляє  Укрінформ.

"Що стосується Керченського мосту. Ми стежимо за розвитком цієї ситуації",- зауважив глава Держдепартаменту США.

При цьому, він підкреслив, що Україна сама вирішує, "як їй вести цю війну та захищати свою територію, свій народ і свою свободу".

Як повідомлялося, 17 липня вранці на Кримському мосту, що з'єднує РФ та тимчасово окупований Крим, сталися вибухи, внаслідок яких там впав один із прольотів.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті