Без води залишилися окуповані Луганськ і Сорокине. На черзі – Слов'яносербський район

Без води залишилися низка районів окупованих Луганська і Сорокиного (Краснодона) станом на 10 червня, найближчими днями відключать воду в населених пунктах Слов'яносербського району. Про це з посиланням на "державне підприємство "Луганськвода" повідомили окупаційні ЗМІ 10 червня.

"У зв'язку з необхідністю усунення пошкодження на водогоні діаметром 300 мм у місті Краснодон 10 червня з 09:30 та орієнтовно до 17:00 тимчасово припинено подачу води до районів кварталів Баракова, Шевченка, Шахтар, Лісовий", – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що також припинено подачу води споживачам низки вулиць і кварталів Луганська.

Крім того, водопостачання частини Слов'яносербського району призупиниться з 13 по 15 червня. Це стосується сіл Кольорові Піски, Світле, Шишкове, Лиман, Весела Гора, Привітне, Обізне, Стукалова Балка і селища Металіст.

Раніше повідомлялося, що регіони Луганщини, окуповані з 2014 року, частково залишилися без світла і води.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті