Атака на військовий аеродром у Ростовській області РФ була спільною спецоперацією силовиків України - ЗМІ

Атака на аеродром Морозовськ у Ростовській області РФ була спільною спецоперацією СБУ і ЗСУ, повідомили NV обізнані джерела.

За їхніми словами, завдано "істотного ураження" техніці, яка там розміщувалася.

Співрозмовники видання стверджують, що аеропорт був важливою ціллю, адже там розташоване місце дислокації 559-го бомбардувального авіаційного полку Повітряно-космічних сил РФ.

Як повідомляють джерела, на аеродромі в момент удару перебувало до 20 літаків СУ-34. Також на території аеродрому розміщувалися три радіолокаційні станції та інша техніка.

"Атакували аеродром безпілотниками. І хоча в РФ уже традиційно встигли заявити, що всі БПЛА були збиті, в реальності Служба разом із ЗСУ завдали ворогу суттєвого ураження техніки", - зазначає джерело.

Як повідомлялося, в мережі виклали фото наслідків атаки на російський воєнний аеродром "Морозовськ".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті