Помер захисник "Азовсталі" майор Олег Мудрак із позивним "Сухар", який провів півроку у полоні росіян

Помер командир 1-го батальйону полку "Азов" майор Олег Мудрак із позивним "Сухар", який провів півроку у полоні росіян. Про це повідомив племінник Олега Мудрака Данило у Інстаграм.

“Він ніколи не боявся стару з косою, тому що вона боялася його, і я впевнений, що у свою дорогу він вирушив не боячись, у супроводі неймовірно красивих Валькірій і того ж дня потрапив в ту залу, де побачив своїх друзів, які чекали його з усіма почестями!” - написав Данило Мудрак.

Олег Мудрак провів півроку у полоні росіян та пережив теракт у Оленівці, де перебував разом з іншими захисниками "Азовсталі". 

Він з перших днів 2014 року захищав Україну. Після повномасштабного вторгнення захищав Маріуполь, а потім Азовсталь. У травні 2022 року Мудрак потрапив до російського полону. 

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті