Дівчину-агітатора побив мер Ужгорода

Ужгородський мер Сергій Ратушняк побив дівчину, яка агітувала за "Фронт Змiн", - повідомляє "gazeta.ua".

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк побив дівчину, яка агітувала за "Фронт Змiн", у тому самому сквері - напроти хімічного факультету УжНУ - де кілька місяців тому ним був побитий молодий ужгородець.
«Ми з колегою Наталією з ранку розмістилися тут з наметом, щоб агітувати за кандидата в президенти Арсенія Яценюка, - розповідає Вікторія. - Близько 11 годин я відлучилася, щоб зайти в приміщення факультету університету, а коли повернулася, то побачила страшну картину: намет був перевернутий, а моя напарниця плакала і сварилася з чоловіком. Останній кричав, що будував цей сквер для людей, а не для того, щоб ми тут агітували. Кричав, щоб ми забиралися звідси геть. Ми ж пояснили йому, що маємо необхідні папери, що дозволяють проводити агітацію в наметі».
За словами побитої Вікторії, до неї підійшов мер Ужгороду, і почав кричати, розкидати речі, що знаходилися в наметі.
«Потім він почав перевертати стіл, трясти наметом, - говорить потерпіла Вікторія. - Він кричав на мене «шмаркачка» і «сволота». Кілька разів штовхнув мене, стискував руки, про що свідчать сліди побоїв на руках і на шиї. Потім почав кричати натовпу, що зібрався, що це я його побила. Потім Сергій Ратушняк сів в джип з держномерами АО7000АС і виїхав».
Під час мерівських «розбірок» Сергій Ратушняк, за словами Наталії, штовхнув стіл, з якого на землю впали три мобільні телефони. Один з них ремонту взагалі не підлягає, два - повністю подряпані. На місце події була викликана міліція. Слідча узяла свідчення від потерпілої і свідків, Наталія подала заяву в міськвідділ міліції, повідомляє.

Статьи

Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Все статьи