Зеленський звільнив свого першого помічника, а також кілька радників і уповноважених

Володимир Зеленський звільнив з посади першого помічника президента Сергія Шефіра. Указ було опубліковано на сайті президента України, - повідомляє Телеграм-канал "Радио Свобода".

Шефір є співзасновником "Студії Квартал-95", грав у команді КВК "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит", де також виступав Зеленський. На початку політичної кар'єри Шефір був одним із лідерів виборчого штабу Зеленського, на посаду першого помічника його призначили 2019 року.

Також Зеленський звільнив позаштатних радників президента Олега Устенка, Сергія Трофімова та Михайла Радуцького. З посади Уповноваженого президента України з питань забезпечення прав захисників України звільнено Альону Вербицьку. З посади Уповноваженого президента з питань волонтерської діяльності було звільнено Наталію Пушкарьову.

Як повідомлялося, Зеленський звільнив заступників Єрмака і призначив нових.

Статті

Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Всі статті