Закарпаття буде одним із драйверів розвитку для всієї України, економічного та соціального зростання - Зеленський

На Закарпатті вже почалася розробка родовища солі, яке може забезпечити всю Україну кухонною та технічною сіллю. Про це заявив президент Володимир Зеленський 2 серпня у відеозверненні.

"Провів нараду щодо безпекової та соціальної ситуації в Закарпатті. Питання кордону – стратегічні для регіону, доповідав генерал Дейнеко, керівник Державної прикордонної служби. Ґрунтовна доповідь очільника обласної адміністрації Микити – відчувається, що в регіоні є потрібні результати", - зазначив він.

За його словами, важливим є релокація бізнесу та створення нових робочих місць у різних громадах області. 

"Потужності для реабілітації наших воїнів – правильні проекти. Багато ініціатив щодо розвитку економіки Закарпаття – тих можливостей, які десятиліттями не використовувалися. Зокрема, тут, у регіоні, вже почалася розробка родовища солі, яке може забезпечити всю Україну кухонною та технічною сіллю. Є інші проекти, щодо яких будемо говорити з урядовцями. Однозначно, Закарпаття буде одним із драйверів розвитку для всієї України, економічного та соціального зростання", - резюмував він.

Також Зеленський провів у Берегово зустріч з представниками та представницями угорської громади України.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті