З фронтової Красногорівки "Білі янголи" евакуювали вагітну з переймами, яка одразу народила дівчинку

З Красногорівки на Донеччині, де точаться активні бої, "Білі янголи" евакуювали вагітну, в якої вже почалися перейми. Про це, розмістивши відповідне відео, повідомила Нацполіція у Телеграм 1 квітня.

"Сім’я мешкала у підвалі будинку в епіцентрі прильотів ворожих авіабомб. Під ранок у 20-річної дівчини почалися перейми, і вона потребувала екстреної госпіталізації", - сказано в повідомленні. 

Під обстрілами, по зруйнованій дорозі поліцейські евакуювали породіллю до Покровська, де на неї вже чекали лікарі. Завдяки вчасній евакуації на світ благополучно з’явилася маленька Варвара - з мамою та малям все добре.

Раніше повідомлялось, що Донеччина зазнала близько двох тисяч обстрілів за добу 27 березня, триває евакуація з прифронтових громад.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті