Юні мешканці шелтера у Дніпрі - переселенці з Луганщини - отримали від поліцейських подарунки до зимових свят

Ювенальні поліцейські разом з колегами з управління головної інспекції ГУНП в Луганській області відвідали шелтер для переселенців в Дніпрі та привітали маленьких луганчан з прийдешніми святами. Про це повідомила поліція Луганщини у своєму Телеграм-каналі 28 грудня.

"Правоохоронці подарували дітям різдвяні солодощі, а також нагадали безпекові правила під час відпочинку на зимових канікулах, про заборону ігор на замерзлих водоймах, безпеку на дорогах та правила поводження у побуті. Діти навзаєм привітали гостей й запросили поліцейських частіше навідуватися з безпековими заходами до них у новому році", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що захід був проведений за підтримки громадської організації "Ми покоління за зміни".

Раніше повідомлялось, що конкурс новорічних прикрас для головної ялинки Луганщини завершено: переміг "Захисник України" від 10-річного Михайла Одинцова.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті