В Україні 19 листопада очікуються снігопади та ожеледиця

В Україні 19 листопада очікуються складні погодні умови - снігопади та ожеледиця. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

"19 листопада у більшості областей - погіршення погодних умов: у західних областях вночі помірний, вдень невеликий сніг; температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу; у північних, центральних, східних областях помірний, вночі значний сніг, вдень з переходом у дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, температура вночі 1-6° морозу, вдень близько 0°, на сході країни, місцями в центральних областях 5-10° тепла; у південній частині помірні, вночі значні дощі, температура протягом доби 7-14° тепла. В Україні, крім півдня, на дорогах ожеледиця!", - повідомляють в Укргідрометцентрі.

Зазначається, що вітер буде переважно північно-західний, зі швидкістю 7-12 м/с. У східних та південно-східних областях вдень пориви вітру 15-20 м/с.

Повідомляється також, що 20 листопада очікується послаблення, а 21 листопада знову посилення опадів; коливання температури.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті