В окуповані Алчевськ, Брянку та Кадіївку "прилетіло". З Кадіївки повідомляють про два "Хаймарси" по готелю, де живуть окупанти

В окупованих містах Луганської області Алчевськ, Брянку та Кадіївку пролунали вибухи в ніч на 6 січня. Про це повідомили місцеві пабліки, окупаційний "мер" Кадіївки Сергій Жевлаков та український військовослужбовець із позивним "Східний" в Телеграм 6 січня.

"Сьогодні вночі ...завдали ракетного удару із західної установки HIMARS по нашому місту. Було випущено дві ракети, постраждала цивільна інфраструктура, зокрема будівля готелю "Донбас", - написав Жевлаков.

"Цього разу метою удару став уцілілий після минулих ударів блок готелю "Донбас" (на фото - "ОстроВ"), приміром, будівля колишнього ресторану біля готелю, яку ще з минулого року обживали збройні сили РФ", - написав "Східний".

Це підтверджує джерело "ОстроВа" - місцевий мешканець.

Крім того, місцеві пабліки повідомили про вибухи в Алчевську та Брянці. Їх окупаційна влада наразі не коментує. 

Раніше повідомлялось, що в місті Кадіївка (Стаханов) Луганської області ЗСУ поцілили в готель "Донбас" у серпні 2022 року, внаслідок чого було ліквідовано близько 200 окупантів.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті