У Забайкальському краї РФ зійшли з рейок 14 вагонів вантажного поїзда

У російському Забайкальському краї на перегоні Алеур-Бушулей зійшли з колій 27 вагонів вантажного поїзда. Про це 8 січня повідомляють росЗМІ.

"8 січня 2024 року о 19:17 (за московським часом) на перегоні Алеур-Бушулей Забайкальської залізниці сталося сходження 27 вагонів вантажного поїзда. Порушено габарит сусідньої колії. Постраждалих немає, загрози екології немає", - йдеться в повідомленні в Telegram-каналі РЖД.

Пізніше в РЖД уточнили, що з рейок зійшли не 27, а тільки 14 вагонів. Постраждали сусідні колії. Зупинено пасажирські поїзди №2 Москва-Владивосток і №392 Чита-Благовєщенськ.

Причини аварії поки невідомі. До місця сходження вагонів з рейок направлено відновлювальні поїзди зі станцій Зилово і Шилка. Пасажирів двох зупинених пасажирських поїздів обіцяють погодувати.

Зазначимо, що сьогодні вдень роспабліки повідомляли про вибух, який прогримів на залізничних коліях поруч із нафтобазою в Нижньому Тагілі. Повідомлялося, що це сталося в районі станції Сан-Донато. Вибуховий пристрій було закріплено під цистерною. Поруч було виявлено ще один.

Після цього на виїзді з Нижнього Тагілу утворився багатокілометровий затор. Як повідомляли місцеві ЗМІ, силовики "зупиняли кожен автомобіль, перевіряли документи водіїв і навіть пасажирів".

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті