У ВР теперь 401 депутат. Ще один нардеп раптово склав повноваження

Народний депутат Дмитро Шпенов подав заяву про складання депутатських повноважень. Про це повідомив у Фейсбук голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

Таким чином, у Верховній Раді залишається 401 народний депутат.

Сам Дмитро Шпенов свого рішення скласти мандат публічно не пояснив. За даними ЧЕСНО, Шпенов був обраний у 2019 році до Верховної Ради як безпартійний самовисуванець за 37 округом (Дніпропетровська область). Він позафракційний, є членом Центральної контрольно-ревізійної комісії партії «Опозиційний блок» та членом Комітету з питань правової політики.

З 2006 до 2007 року Шпенов був депутатом Криворізької міської ради. У 2012 році був обраний до Верховної Ради від «Партії регіонів» за тим самим округом, а у 2007 році — за списком під номером 142. Обидва рази був членом партії.

Як вказує ЧЕСНО, у 2014 році він голосував за «диктаторські закони». До Ради 8-го скликання він обрався як безпартійний самовисуванець за тим самим 37 округом, був членом фракції "Опозиційний блок"

Нагадаємо, раніше вирішив скласти мандат нардеп Єфімов, бо хоче зосередитися на роботі у громаді Краматорська. 

Як повідомлялося, заяву про дострокове припинення повноважень написав народний депутат із фракції "Батьківщина" Данілов. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті