Нардеп Єфімов складає мандат. Хоче зосередитися на роботі у громаді Краматорська

Народний депутат Максим Єфімов заявив, що складає мандат через брак часу та сил, оскільки він має намір зосередится на роботі у команді Краматорської міськради - організовувати життєдіяльність громади. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook 1 грудня.

"Саме тому оголошую про складання повноважень депутата Верховної Ради України. Лідерство насамперед вимагає позбутися ілюзій. Зокрема ілюзій влади. Упевнений, це рішення дозволить мені зосередитися на питаннях захисту рідної Краматорської громади, усієї Донеччини й загалом – України", - повідомив Єфімов.

Також інший народний обранець Ярослав Железняк у своєму телеграм-каналі зазначив, що Єфімов не лише нардеп, а й голова депутатської групи "Відновлення України", яка складається з 17 осіб, що є мінімальною кількістю для існування групи.

"З складанням мандату Єфімовим в групі залишиться лише 16 осіб, що взагалі ставить під ризик існування цієї групи. Хіба що хтось новий приєднається до групи протягом двох тижнів", - зазначив Железняк.

Як повідомлялось раніше, заяву про дострокове припинення повноважень написав народний депутат із фракції "Батьківщина" Данілов.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті