У Смоленській області горить НПЗ, жителі Липецька повідомляють, що атаковано Новолипецький металургійний комбінат

У росії в Смоленській області горить нафтобаза, у Липецьку заявили про падіння безпілотника. Про це повідомляє в Telegram губернатор Липецької області Ігор Артамонов та губернатор Смоленської області Василь Анохін.

Повідомляється, що під час атаки сталося падіння БПЛА в промисловій зоні міста Липецька. Жителі Липецька повідомляють, що атаковано Новолипецький металургійний комбінат (НЛМК). Підтверджень цієї інформації поки що немає. 

Також у Смоленській області загорілася нафтобаза. Після атаки безпілотників сталося загоряння на паливно-енергетичних об'єктах у двох районах області.

"Цілком ймовірно, що внаслідок атаки противника по цивільних паливно-енергетичних об'єктах на території Смоленського та Ярцевського району сталися загоряння. МНС на місці ліквідовують наслідки. Прошу зберігати спокій і не піддаватися паніці", - написав губернатор.

Місцеві жителі повідомляють, що горить НПЗ у районі сіл Роздорове і Пригірське і публікують відео. Повідомляють про щонайменше 4-5 вибухів. За даними місцевих жителів, горить "Смоленський НПЗ" у Ярцевському районі.

 

Статті

Країна
25.05.2024
12:00

Посилення мобілізації у дії: що змінилося після 18 травня

"...Поки перебував у ТЦК, наслухався багато історій про те, як людям виписували повістки на блокпостах, у метро, ​​на ринку, був один чоловік, якому виписали повістку прямо біля реєстратури в поліклініці",
Країна
24.05.2024
10:14

Санкційний фронт: весняний наступ

Нові заходи, вжиті навесні союзниками України, посилюють залежність російської економіки від Китаю. Вони також вирішують ринкові проблеми самих країн G7. Але не відповідають головним цілям санкційного тиску.
Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Всі статті