У РНБО заявили, що Україна не визнає вибори президента росії

Україна не визнаватиме виборів президента росії, тому що в РФ "ніяких виборів вже давно немає". Про це заявив Радіо Свобода секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

"Всі цивілізовані країни не мали б визнавати ці вибори в Росії. Але тут є велике питання, що всі інституції побудовані до Другої світової війни і жили в одній системі координат, а зараз вся ця система координат змінилась. Після закінчення «холодної війни» нової не побудували. Не розумію, що країна-терорист робить у Раді безпеці, люди, які вбивають дітей, з ними жодна країна світу не має вести жодної розмови", – розповів Данілов.

Говорячи про підготовку росією незаконних виборів на окупованих українських територіях, секретар Ради нацбезпеки і оборони назвав це "фарсом".

"Ми спокійно ставимось до цього, за можливості робимо певні заходи і не збираємося нічого визнавати. Не знаємо, що там вони вигадують, але як громадяни з українськими паспортами можуть обирати?", – зазначив Данілов.

Як повідомлялося, так зване дострокове голосування на незаконних для окупованих територій України виборах президента РФ проводять на брудних пустирях та за гаражамипід наглядом автоматників 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті