У поліції Києва перевіряють інформацію про можливе побиття прикордонника поліцейським

У поліції Києва призначили службову перевірку через конфлікт поліцейського з прикордонником. За даними правоохоронців, військовий був напідпитку та ігнорував законні вимоги поліцейських під час комендантської години. Соцмережі повідомляють, що воїна начебто побили у відділку, і повернувшись у зону бойових дій, він нібито потрапив до лікарні. Про призначення службової перевірки столична поліція повідомляє у Facebook.

Як поінформували, інцидент стався вночі 3 листопада. Під час патрулювання міста у комендантську годину правоохоронці побачили на вулиці чоловіка. Оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням показати документи. У цей момент до них підійшов інший чоловік у камуфляжі, почав агресивно поводитись і кілька разів штовхнув оперативника.

За даними поліції, чоловік у військовій формі був напідпитку. Правоохоронці оприлюднили відео початку розмови, зняте бодікамерою.

"Працівник поліції запросив незнайомця пройти до відділу задля перевірки його особи. Втім, останній ігнорував законні вимоги поліцейського та продовжував конфліктувати", — зазначено у повідомленні.

Згодом стало відомо, що чоловік несе службу в одному із прикордонних підрозділів.

Керівництво поліції доручило провести службову перевірку, щоб надати правову оцінку діям учасників інциденту.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті