У Північній Кореї назвали путіна найближчим другом і заявили про його візит найближчим часом

Глава РФ путін є найближчим другом північнокорейського народу, йдеться в повідомленні міністерства закордонних справ КНДР, яке опублікувало Центральне телеграфне агентство республіки (ЦТАК), - пише The Moscow Times.

У МЗС зазначили, що путіна запросили до Північної Кореї під час нещодавнього візиту глави відомства Цой Сон Хі до Москви, і він висловив "глибоку вдячність" і "готовність" приїхати в найкоротші терміни.

Прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що поки що дата поїздки путіна до Північної Кореї не визначена, але візит має відбутися "в найближчому майбутньому". Востаннє путін відвідував Пхеньян у 2000 році.

Росія почала активно зближуватися з Північною Кореєю після вторгнення в Україну. За даними розвідки США, Москва отримує від Пхеньяна артилерійські снаряди, необхідні для ведення війни.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті