У Павлограді залишаються без електроенергії 12 тисяч споживачів - Міненерго

Станом на 19:00 12 лютого без електропостачання залишаються ще майже 12 тисяч споживачів у Павлограді та прилеглих районах Дніпропетровської області, які залишилися знеструмленими внаслідок нічної атаки БПЛА. Про це повідомило у Телеграм  Міністерство енергетики України.

"Тривають роботи з усунення наслідків атаки і відновлення стабільного електропостачання в регіоні", - йдеться у повідомленні.

За інформацією відомства, енергетикам вдалося заживити понад 40 тис. абонентів у Павлограді та прилеглих районах, знеструмлених через нічну атаку дронів.

Зокрема після отримання дозволу від військових уночі було під'єднано 24 тис. споживачів, оперативно заживлено за резервними схемами сім шахт та об'єкти промисловості, які теж були знеструмлені внаслідок атаки.

"Вдень енергетики підключили близько 17 тисяч знеструмлених абонентів", - зазначили в Міненерго.

Нагадаємо, в ніч на 12 лютого ворог знову завдав ударів БПЛА по енергетичній інфраструктурі Дніпропетровщини, внаслідок чого постраждало обладнання однієї з підстанцій НЕК "Укренерго". У Павлоградському та Синельниківському районах Дніпропетровської області було частково знеструмлено промислових і приватних споживачів.

Як повідомлялося, внаслідок російського ракетного удару по Павлограду поранено жінку. 

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті