У "ДНР" визнали провали в підключенні тепла - не працюють 75 котелень

У квазіутворенні "ДНР" не підключено 75 котелень із 1245 наявних. Про це написав у соцмережах ватажок "ДНР" Денис Пушилін 27 жовтня, розповідаючи про засідання російського штабу з опалювального сезону. 

"У нас тепло ще не скрізь подано: наразі підключено 1170 котелень із 1245", - запевняє Пушилін.

Він також поскаржився, що в низці міст не завершено заплановані заходи з підготовки об'єктів: у Донецьку (Куйбишевський, Кіровський, Київський, Петровський райони), Макіївці, Горлівці, Ясинуватій, "де через обстріли ушкоджень найбільше, і роботи там ще тривають".

Також він визнав "недостатню готовність" у Маріуполі.

При цьому, за його словами, "посилено займатися ЖКГ" росіяни, зокрема "республіка ДНР", почне вже наступного року.

"На Штабі було особливо зазначено, що наступного року всі регіони Росії будуть посилено займатися ЖКГ: аварійним житлом, капремонтом багатоквартирних будинків, модернізацією мереж. Для нашої республіки тема особливо актуальна", - запевняє Пушилін.

Як повідомлялося, для проходження опалювального сезону в окупованому Донецьку не запущено 18 котелень.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті