У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію: 18 загиблих, 78 постраждалих, з них 4 дітей

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки, що сталася 17 квітня. Про це вранці 18 квітня повідомляє Нацполіція України.

"Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей. Слідчі та експерти-криміналісти проводять побудинкові обходи, фіксують наслідки ворожих влучань.", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за добу поліції вже надійшло понад 300 заяв від чернігівців, чиї помешкання та майно пошкоджене чи зруйноване внаслідок російського удару.

"У розгорнутих пересувних пунктах роботи з потерпілими відбувається відбір заяв та допит постраждалих. Слідчо-оперативні групи провели 304 огляди пошкоджених квартир і будівель та 62 авто", - вказали в поліції. 

Також пункти прийому заяв потерпілих діють в будівлі Чернігівського райуправління поліції (вул. Старобілоуська, 4-а) та в розгорнутому наметі поліції, який знаходиться в парку за будівлею університету Чернігівська політехніка. 

Як повідомлялося, кількість загиблих у Чернігові зросла, аварійно-рятувальні роботи тривають.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті