Двоє людей загинули і шістьох поранено внаслідок ранкового удару по Харкову

Двоє людей загинули і шістьох поранено внаслідок російського ранкового удару по Харкову 30 квітня. Про це повідомляє у Телеграм мер Харкова Ігор Терехов.

"Попередньо - два прильоти у Київському та Холодногірському районах. По цивільних обʼєктах. У Київському районі - знову, як і вчора, потрапляння у районі житлової забудови.  Щодо постраждалих та руйнувань - інформація уточнюється. Водночас, загроза повторних пусків КАБів по місту ще зберігається. Будьте обережні", - повідомив мер о 10.19.

"Маємо попередню інформацію про одного загиблого та двох поранених у Холодногірському районі. Зростає кількість постраждалих від вранішнього удару по Харкову. Маємо інформацію про двох загиблих та шістьох поранених", - додав Терехов у повідомленні о 10.42.

Як повідомлялося, кількість жертв російської ракетної атаки по Одесі 29 квітня збільшилася.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті