Театр Франка зібрав для ЗСУ понад ₴2,3 мільйона на благодійному показі «Конотопської відьми»

На благодійному показі вистави «Конотопська відьма» Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка 4 березня зібрали 2 мільйон 349 тисяч гривень на потреби ЗСУ. Про це повідомили у театрі.

"Вчора ми зіграли благодійну виставу "Конотопська відьма". Квитки продавалися за підвищеними цінами, але в глядній залі не було жодного вільного місця. Завдяки вам, дорогі наші глядачі! Нам вдалося зібрати 2 349 000 гривень Це суттєво більше, ніж у наш перший благодійний показ вистави. І знову ж таки - це завдяки вамВсі кошти ми, як і обіцяли, передамо на користь наших захисників і захисниць. Трохи згодом обов'язково розповімо вам на що саме ці кошти буде витрачено", -  зазначається на сторінці театру у фб.

Найдорожчий квиток вартував 5000 гривень.

Раніше, у грудні 2023 року, під час показу вистави режисера Івана Уривського було зібрано 1 мільйон 770 тисяч гривень, за які придбали 100 дронів для української армії.

Фото Юлії Вебер.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті