Співробітнику УДО, що штовхнув підлітка на станції київського фунікулеру, повідомлено про підозру у вбивстві

Правоохоронці повідомили про підозру в умисному вбивстві співробітника правління державної охорони (УДО), який штовхнув підлітка на станції київського фунікулера. Про це у Телеграм  повідомляє Офіс генерального прокурора 8 квітня.

"За процесуального керівництва Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону військовослужбовцю Управління державної охорони України повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з даними слідства, увечері 7 квітня 2024 року на верхній станції столичного фунікулера виник конфлікт між підозрюваним і компанією молодих людей.

"Під час інциденту підозрюваний штовхнув одного з підлітків. Той головою розбив шибку та отримав травми у вигляді різаних ран шиї, від яких помер до приїзду лікарів", - зазначається в повідомленні.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування та оперативний супровід здійснює Державне бюро розслідувань (ДБР).

Нагадаємо, через загибель підлітка у київському фунікулері було затримано працівника правоохоронних органів

Як повідомлялося, 16-річному жителю Одещини повідомили про підозру в убивстві матері та сестри. 

Статті

Світ
13.06.2024
08:28

"Якщо війна йтиме так, як зараз, очевидно, що Україна програє". Огляд західних медіа

Тоді в майбутньому Росія розв'яже війну. Росія воюватиме з українськими технологіями, українськими солдатами, з іншого географічного положення. Тоді ми будемо у 1939 році. Зараз ми у 1938.
Луганськ
12.06.2024
11:23

Екологічна катастрофа, невідворотність покарання для колаборантів та проблеми луганських підприємців: больові точки Луганщини очима Артема Лисогора

Менше 50 – НЕ тисяч, а ОСІБ. Те, що кількість мешканців вільної території Луганщини обчислюється не ТИСЯЧАМИ ОСІБ, а ОСОБАМИ, складно пояснити навіть колегам-журналістам з інших частково окупованих регіонів України. Бо в це важко повірити...
Світ
11.06.2024
14:47

«Браун збирається вже в червні ввести в бій першу групу F-16». Російські ЗМІ про Україну

Мета колишня, підхід інший. Перефразовуючи Клаузевіца, можна сказати, що СВО - це продовження Мінських угод іншими засобами
Всі статті