16-річному жителю Одещини повідомили про підозру в убивстві матері та сестри

16-річному жителю Подільського району Одеської області повідомили про підозру у вбивстві матері та молодшої сестри. Про це 8 квітня повідомили у Головному управлінні Нацполіції Одеської області.

Загиблих 6 квітня з тілесними ушкодженнями виявили у будинку, в якому вони проживали. Про подію правоохоронцям повідомив 11-річний син  загиблої жінки, який першим знайшов тіла рідних, зазначили у поліції.

Поліцейські встановили причетність до злочину старшого 16-річного сина родини. Його оперативники розшукали на вулиці міста під час прогулянки:

"З’ясовано, що між юнаком і матір’ю виник конфлікт через її відмову йому у кишенькових грошах. Розлютившись, хлопець кілька разів вдарив маму у шию кухонним ножем, а знаряддя злочину кинув у піч.  Так само він вчинив і з сестричкою, яка знаходилась у сусідній кімнаті і мимоволі стала свідком злочину. Для вбивства дівчинки зловмисник використав другий ніж", — йдеться у повідомленні.

За допомогою мобільної ДНК-лабораторії слідчі дослідили біологічні сліди та зразки вбитих і фігуранта. Результати експертизи підтвердили причетність хлопця до скоєння злочину, додали правоохоронці.

Хлопцю повідомили про підозру за п.п. 1 і 2 ч. 2 ст. 115 КК України. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Як повідомлялося, на Одещині затримано підозрюваного у вбивстві 38-річної жінки і її 7-річної доньки. 

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті