Склад Міноборони оновлено: Зеленський після наради з Умєровим розповів про перші кроки нової команди

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з Міністром оборони Рустемом Умєровим, де йшла мова про перші кроки в роботі нової команди відомства. Про це зеленський розповв у своєму вечірньому відеозверненні 18 жовтня.

"Провів нараду з міністром оборони України. Він представив свою команду, свою програму. Склад міністерства оновлено. Вже є і перші кроки для вирішення тих питань, про які говорили військові. Зменшувати бюрократію, спрощувати документообіг, всі процедури, вивільняти час командирів на бойову роботу замість паперової", - зазначив Зеленський.

Президент уточнив, що тепер буде більше цифровізації та чіткості в постачання у військ. 

"Має бути більше готовності і для зворотнього зв’язку з військовими та вирішення накопичених проблем", - сказав також голова держави. 

Раніше Умєров відвідав позиції захисників на Сході та розповів, що при цьому обговорювалося.

Раніше також повідомлялось, що Кабмін оновив склад заступників міністра оборони.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті