Російський "Промсвязьбанк" видав за пільговою іпотекою близько мільярда рублів на купівлю житла в окупованому Маріуполі

Російський "Промсвязьбанк" видав на купівлю житла в окупованому Маріуполі близько мільярда рублів кредитних коштів за держпрограмою пільгової іпотеки. Про це 29 березня повідомила прес-служба банку.

Зазначається, що пільгове житло хочуть придбати не тільки місцеве населення, а й заїжджі росіяни.

"ПСБ надав уже майже мільярд рублів іпотечних позик за державною програмою пільгової іпотеки на придбання квартир у відновлюваному Маріуполі, і ця сума може бути кратно вищою за умови збільшення обсягів будівництва нового житла. Ми спостерігаємо інтерес до купівлі квартир у нових суб'єктах як з боку місцевого населення, зацікавленого в поліпшенні житлових умов, так і від наших клієнтів з інших регіонів Росії", - цитує заступник голови ПСБ Михайло Дорофєєв.

Як повідомлялося, в окупованому Маріуполі жителі скаржаться на нашвидкуруч зроблені росіянами новобудови, які "розсипаються" на очах. 

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті