Російські "воєнкори" повідомляють, що путін підписав указ про звільнення генерала, який провалив наступ на Вугледар

Російські так звані "воєнкори" пишуть, що глава РФ путін підписав указ про низку кадрових призначень у Збройних силах, серед яких звільнення т.в.о. командувача Східного угруповання військ РФ генерала Рустама Мурадова.

"За моїми даними, 20 квітня 2023 р. Володимир Путін підписав указ про низку кадрових призначень у ЗС РФ. Серед інших від своєї посади звільнено відомого генерала Рустама Мурадова", - пише "воєнкор Котенок".

"Саме з цим воєначальником пов'язують нашу, м'яко кажучи, пробуксовку в районі Вугледара, оскільки виконати поставлені завдання в даному районі не вдалося, а ми зазнали серйозних втрат у живій силі і техніці. Палити свої колони на марші ще до їх розгортання в бойовий порядок, це треба вміти. Скажу, що академій закінчувати для цього не треба, як і мати на штанях генеральські лампаси", - прокоментував звільнення Мурадова російський пропагандист.

Він також повідомляє, що "тим же указом президента на пенсію відправлені генерали Дворніков, Журавльов і низка інших воєначальників".

Серед нових "тямущих" призначенців у повідомленні не згадуються конкретні прізвища, крім "десантника генерала" Теплинського.

Як повідомлялося, російські пропагандисти пишуть, що т.в.о. командувача Східного угруповання військ РФ, замість генерала Рустама Мурадова, призначено генерала Кузьменка.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті