РосЗМІ повідомляють про заміну генерала, командувача угруповання військ окупантів "Схід"

Російські пропагандисти пишуть, що т.в.о. командувача Східного угруповання військ РФ, замість генерала Рустама Мурадова, призначено генерала Андрія Кузьменка. Повідомлення про це з'явилися сьогодні, 28 березня.

Зазначається, що Мурадов наразі офіційно відправлений у відпустку, ймовірно, для узгодження з путіним, яким саме чином буде здійснено його відставку. У Мережі та ЗМІ вже пройшла інформація про те, що його зняли з посади - причиною називалися серйозні промахи під Вугледаром, коли штурм обернувся важкими втратами окупантів.

"Генерал-полковника Рустама Мурадова відсторонено від командування угрупованням військ "Схід", що воює на Південно-Донецькому та Запорізькому напрямках, але він продовжує залишатися на посаді командувача Східного військового округу до моменту нового указу Володимира Путіна про зміну командувача", - повідомляє низка ЗМІ та російських політиків.

Також нібито відомо, що тимчасово виконуючим обов'язки командувача угруповання військ "Схід" призначено генерал-лейтенанта Андрія Кузьменка - екскомандувача 6-ї загальновійськової армії, багатодітного батька. Відомо, що йому 50 років, одружений, виховує трьох дітей. У 1994 році він закінчив Омське вище загальновійськове училище імені Фрунзе. Пройшов усі щаблі військової служби від командира розвідувального взводу в Забайкальському військовому окрузі до командира з'єднання в Північно-Кавказькому військовому окрузі. Нагороджений орденом "Мужності" і чотирма медалями.

Зазначимо, що офіційно інформацію про зняття Мурадова і призначення т.в.о. Кузьменко не підтверджено.

Статті

Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Донбас
26.05.2024
18:29

Ближче ніж на 100 метрів до кордону з Росією наближатися заборонено. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу іноді з гордістю, іноді з натяком на сум визнавали, що анексовані території «ДНР/ЛНР», які РФ всупереч міжнародному праву чомусь називає «повноправними суб'єктами Федерації», як і раніше, російські можновладці...
Всі статті