Рашисти з "Градів" та "Ураганів" обстріляли 16 населених пунктів на Донеччині - є жертви (ФОТО)

Російські окупанти обстріляли 16 населених пунктів на Донеччині. Про це 7 серпня повідомляє регіональне управління Нацполіції.

"Російські війська застосували проти мирного населення всі види озброєння - від танків до авіаційних ракет НУРС. Зруйновано і пошкоджено 22 цивільні об'єкти - 13 житлових будинків, школу, пішохідний міст, цех металоконструкцій, склад з насінням, коксохімічний завод тощо", - повідомляють правоохоронці.

У результаті під удари окупантів потрапили Бахмут, Авдіївка, Залізне, Краматорськ, Курахове, Красногорівку, Соледар, Південне та Нью-Йорк. Під вогнем рашистів опинилися і села Першотравневе, Новоселівка, Очеретине, Сонцівка, Георгіївка, Максимільянівка та Карлівка. Загалом йдеться про 30 ударів – у тому числі з "Градів" та "Ураганів".

У поліції повідомляють про вбитих і постраждалих внаслідок атак, проте точна їх кількість поки невідома.

Раніше повідомлялося, що росіяни вбили п'ятьох і поранили вісім мирних жителів за добу на Донеччині.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті