Рашисти бояться контрнаступу на Донбасі, тож прискорили підготовку "референдуму" – Гайдай

Російські окупанти прискорено готуються до "референдуму" про приєднання до росії окупованої Луганської області. Про це 18 липня повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

За словами чиновника, такий поспіх пов'язаний зі страхом окупантів перед контрнаступом ЗСУ на Донбасі. Також він ще раз наголосив, що невелика частина Луганської області тримається. Західна далекобійна артилерія порушила плани росіян щодо захоплення двох східних областей.

"По-перше, вони мають величезні логістичні проблеми через знищення складів з БК. По-друге, росіяни розуміють, що українські території їм не піддаються, бояться контрнаступу, тому захоплений Донбас повністю вони не зможуть швидко приєднати до РФ, щоб оголосити загальну мобілізацію, тому вирішили не чекати і вже проводять агітацію на окупованій частині Луганської області про приєднання до росії", - повідомив Гайдай.

Також чиновник зазначив, що в окупованих містах загарбники роздають пропагандистські газети, які славлять російський режим.

Раніше з'явилася інформація, що окупанти вже створили "штаб" із підготовки псевдовиборів у так званій "ЛНР".

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті