Поліцейські на Херсонщині затримали банду, яка діяла під виглядом добровольців

Поліцейські затримали банду, яка під виглядом добровольців скоювала злочини в Херсонській області. Про це 3 липня у Facebook повідомили представники МВС.

"Залякували, катували та вчиняли розбійні напади. Поліцейські затримали організовану групу з 12 учасників, яка під виглядом добровольчого формування скоювала злочини на території Херсонської області", - повідомили правоохоронці.

Зокрема, повідомляється, що ці злочинці залякували та катували місцевих жителів, а також скоювали розбійні напади. Ба більше, вони незаконно утримували в неволі жителя села Станіслав, а після кинули в нього гранату - чоловік отримав осколкові поранення.

Під час обшуків у злочинців вилучили близько 27 одиниць різного виду зброї, понад 3500 набоїв, а також засоби зв'язку, техніку, записи, документи, два транспортні засоби та викрадене майно потерпілих. Наразі членів банди вже затримали - їм повідомили про підозру у скоєнні злочинів.

Суд обрав їм запобіжні заходи: шістьох учасників угруповання поміщено в умови слідчого ізолятора, ще шість перебувають під цілодобовим домашнім арештом. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Полтавщині затримали банду кримінального авторитета на прізвисько "Москва".

Статті

Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Всі статті